Tapas kursus

Printer venlig version
Tapas kursus

Har du lyst til at lære at lave perfekt tilberedt og autentisk spansk tapas? I så fald er et tapas kursus måske noget for dig! I øjeblikket er kursusudbudet ikke så stort, men med tapas'ens stigende popularitet i Danmark er det mit gæt, at der løbende vil blive udbudt nye kurser.

Et tapas kursus består typisk af tre dele: En teoretisk del, hvor man får lidt generelle informationer om tapaskulturen og -historien, en praktisk del, hvor man laver alle en masse lækre tapasretter og endelig prikken over i'et: En social del, hvor man i fællesskab spiser den hjemmelavede tapas. Det kan med andre ord næsten ikke undgå at blive et både hyggeligt og lærerigt arrangement!

Tapas kurser i Danmark

Nedenfor ser du listen over de tapas kurser i Danmark, som vi har kendskab til. Har du hørt om et tapas kursus som ikke findes på listen er du meget velkommen til at kontakte os her.

AOF

Afholder løbende prisbillige tapas kurser over hele landet. Tjek deres hjemmeside for tider og steder.

Sted: Hele landet
Hjemmeside: http://www.aof.dk

FOF

Afholder fra tid til anden tapas kurser over hele landet. Tjek deres hjemmeside og se om din lokalafdeling udbyder et kursus.

Sted: Hele landet
Hjemmeside: http://www.fof.dk

QAKK

QAKK er et event- og entertainmentfirma der blandt meget andet afholder en tapas kokkeskole på en spansk restaurant på Vesterbro. Lav lækre tapas og spis den efterfølgende sammen med et godt glas spansk øl og vin. Arrangementet er primært målrettet virksomheder og koster 875 kr pr. person (min. 12 personer).

Sted: København, men mod tillæg også i resten af landet
Hjemmeside: http://www.qakk.dk