Tapas artikler

Tapas kursus

Tapas kursus

Har du lyst til at lære at lave perfekt tilberedt og autentisk spansk tapas? I så fald er et tapas kursus måske noget for dig! I øjeblikket er kursusudbudet ikke så stort, men med tapas'ens stigende popularitet i Danmark er det mit gæt, at der løbende vil blive udbudt nye kurser.

Spanske desserter

Spanske desserter

Til en god spansk aften med masser af Cava, tapas og flamencomusik på anlægget (det sidste er ikke obligatorisk :-) hører naturligvis også en lækker, traditionel spansk dessert til at afslutte måltidet.

En introduktion til spansk ost

Spansk ost - oste fra Spanien

Kvalitets osteproduktion er noget der tages yderst alvorligt i Spanien. Spanierne er en af de mest ostespisende befolkninger i verden og ostene nydes i alle sammenhænge og former: Som snacks, med brød, i desserter, i salater eller som en del af en opskrift.

Spansk tapas

Spansk tapas

Spansk tapas er i øjeblikket i fuld gang med at etablere sig som ”det nye sorte” indenfor madkulturen i Danmark. Nye tapasbarer åbner jævnligt og folk eksperimenterer i stigende grad med at lave sin egen tapas hjemme i køkkenet. Men hvorfor nu det?

Tapas opskrifter

Tapas opskrifter

Tapas er snacks eller små bidder af mad, der serveres på tapas-barer og -restauranter over hele Spanien (og efterhånden også resten af den vestlige verden). Tapas er traditionelt en billig spise og det er derfor en god måde at prøve en masse forskellige spanske retter af på uden at overfylde maven eller tømme pungen.